MČR v Ostravě - Tomáš Polák s Pavlem Blatným v čele turnaje, dnes od 16.00 proti sobě!


Ve dnech 30.4. - 8.5.2016 se v rámci festivalu Ostravský koník koná v Ostravě MČR mužů a žen. Turnaj organizuje spolek Ostrava Chess z.s., vedený ředitelem festivalu Markem Jelínkem. Hrají se celkem čtyři hlavní turnaje a tři doprovodné. Hlavním turnajem je MČR mužů a žen, kde je účast omezena výškou minimálního Ela 2200 a kterého se z našeho klubu účastní velmistři Tomáš Polák a Pavel Blatný.

Online přenos nalaďte zde, nabízím též průběžné výsledky a pěkné webové stránky turnaje.

Turnaje se v důsledku navazujícího ME mužů tentokrát neúčastní naše špička v čele s Davidem Navarou, nicméně účast dalších reprezentantů v čele s GM Vlastimilem Babulou či novou posilou českého šachu GM Peterem Michalíkem nabízí pestrou paletu skvělých šachistů, mezi nimiž je i celá řada mladých nadějných hráčů, jenž by mohli v nedaleké budoucnosti obléknout reprezentační dres. Tomáš Polák a Pavel Blatný jsou v této konkurenci nasazeni jako č. 7 resp. č. 27 a vedou si nadmíru skvěle. Po třech odehraných kolech jsou totiž jedinými hráči, kteří získali 100% bodů a v dnešním kole od 16.00 usednou proti sobě. Pojďte proto klukům fandit a klidně připojujte své komentáře pod článkem, neb takovou situaci nepamatujeme. Tedy - Duras vítězí a kluci do toho!

tht Extraliga 1516 Duras Litovel8

Komentáře  

+1 # Martin Brož 2016-05-04 09:44
Na rozdíl od různých remíz ve 12 tahu v tomto kole předvedli naši GM opravdovou bitvu. Teď už proti sobě hrát nebudou, takže fandíme a držíme palce oběma našim velmistrům. Hodně zdaru do dalších kol také p. Hladíkovi v doprovodném turnaji.
Speciálně T. Polákovi přejeme setrvání na první desce i když už dnes to bude asi těžké.
Martin a Honza Brožovi

Přidat komentář

Bezpečnostní kód
Obnovit