Turnaj smíšených dvojic - pozvánka

Vážení šachoví přátelé,

Šachový klub Duras a Bowling Brno, za podpory Ing. Vlastimila Chládka, Top Moravia Health s.r.o., Továrek, Horký a partneři, advokátní kancelář, s.r.o. a Mgr. Michala Vávry, pořádají v sobotu 1. června 2024 3. ročník turnaje SMÍŠENÝCH DVOJIC.

Propozice
Startovní listina
Článek o 1. ročníku
Výsledky 1. ročníku
Článek o 2. ročníku
Výsledky 2. ročníku

Smyslem a hlavní myšlenkou je přilákat na turnaj ženy, kterých se turnajů účastní spíše pomálu a rovněž tak naplnit zajímavý společenský rozměr. Ženy zde budou mít svým způsobem výhodu, protože se muži bez nich neobejdou. Turnaj se uskuteční v krásných prostorách Bowlingu Brno v Líšni, kde je kromě šachů možné vyzkoušet také BOWLING na 20 profesionálních drahách, BEACH VOLEJBAL nebo pozoruhodný ADVENTURE GOLF, který má již tři hřiště, na nichž se o několik dní později uskuteční dokonce mistrovství světa! Při dobrém počasí bude možné využít části rozlehlé venkovní terasy, takže by zde v ideálním případě mohlo hrát dalších 10 párů, tedy v součtu se salonkem 40 párů.

SD 2023 47

SD 2023 4

Místo : Bowling Brno, Líšeňská 80
Kdy : neděle 1. června 2024 od 10.00 (prezence do 9.30!)
Startovné : 300 Kč na družstvo
Ceny : finanční (celkem 15.000 Kč, 1. cena 5.000 Kč) a věcné pro nejlepší v kategoriích a další účastníky
Tempo hry : 2× 10 minut + 5 vteřin / tah (čekací doba 10 minut)
Systém: švýcarský na 9 kol
Přihlášky: Neklan Vyskočil - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.; 774 256 842 - do naplnění kapacity pro prvních 30 párů, při dobrém počasí možné rozšíření o dalších 10 párů

1) Prosím všechny přihlášené páry, aby mně v případě odhlášení daly tuto skutečnost najevo s dostatečným předstihem. Šanci poté mohou dostat další dvojice.
2) Akci bude možná natáčet Česká televize, zvolte proto vhodný oděv.
3) Zprávu prosím přepošlete svým partnerům.